ВЕБІНАР

Дата: 18 квітня 2024 року
Час: 6:00 (PDT), 9:00 (EDT), 15:00 (CEST)
Організатор: Abbott 
Тема: Використання біомаркерів і алгоритмів для оцінки ризику злоякісності пухлини придатків: роль HE4/ROMA у клінічних випадках
Спікер:

Dr. Kevin Holcomb MD, FACOG

Gynecologist Oncologist, Associate Dean of Admission for Weill Cornell Medical College
 
У цій презентації буде висвітлено два приклади дослідження того, як діагностичні засоби можуть допомогти покращити лікування епітеліального раку яєчників
Меню